Αντικαταβολή

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα μας έρχονται μέσω του συνεργάτη μας BIZ COURIER και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας την στιγμή της παραλαβής.

Πληρωμή μέσω Viva Payments

Η υπηρεσία Viva Wallet αναπτύχθηκε από την εταιρεία Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ, ίδρυμα έκδοσης ηλεκτρονικού χρήματος και λειτουργεί με επίσημη άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Ίδρυμα Έκδοσης Ηλεκτρονικού Χρήματος για λειτουργία εντός EOX-31. Η εταιρεία Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ, ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2010 προσφέροντας ένα σύνολο από καινοτόμες υπηρεσίες πληρωμών σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, παρέχοντας κορυφαία ασφάλεια, ευελιξία και συνεχή υποστήριξη.

Μέσω της Viva Payments μπορείτε να κάνετε πληρωμές με πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες.

Δεκτές γίνονται οι κάτωθι τύποι : VISA, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και Discover οι οποίες επιτρέπουν ηλεκτρονικές (e-commerce) συναλλαγές.

Η συναλλαγή ΔΕΝ έχει χρέωση προμήθειας.

Επιπρόσθετα, είναι εγκεκριμένο για το χτίσιμο αφορολογήτου.

Μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας – Paypal

Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα οποιουδήποτε πιστωτικού ιδρύματος της Ελλάδας και του Εξωτερικού, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας που εγγυάται ο online κολοσσός PAYPAL. To Paypal αποτελεί τον πιο γνωστό και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Οι ηλεκτρονικές πληρωμές ή αγορές γίνονται με τον εξής πολύ απλό τρόπο: Τα χρήματα στέλνονται χρησιμοποιώντας μόνο το Paypal email ενός χρήστη, χωρίς να γίνονται γνωστές απόρρητες πληροφορίες όπως πιστωτικές κάρτες ή άλλες τραπεζικές πληροφορίες. Κάθε χρήστης, άτομο ή εταιρία, μπορεί να κάνει λογαριασμό στην Paypal εισάγοντας μόνο ένα email, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια για όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε κανέναν τρίτο.

Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση

Για όσους αδυνατούν να πληρώσουν με έναν από τους παραπάνω τρόπους πληρωμής, υπάρχει και η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, αφού την κάνετε ηλεκτρονικά, θα πρέπει να κάνετε μια κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, με αιτιολογία τον Αριθμό Παραγγελίας.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 60 4114 0002 712 – IBAN GR37 0171 0410 0060 4114 0002 712 ΕΠΩΝΥΜΙΑ: FRESH & SPICY E.E.

Ένας υπάλληλος του eshop θα επιβεβαιώσει την πληρωμή σας (τραπεζική κατάθεση) και θα δώσει εντολή ώστε να αποσταλεί σε εσάς η παραγγελία.