Αποστολή & Παράδοση Προϊόντων

Ποιο είναι το κόστος αποστολής;

Το κόστος αποστολής για όλες τις περιοχές εντός Ελλάδος και ανεξάρτητα από τον όγκο ή το βάρος του δέματος, είναι 4 €  και το κόστος αντικαταβολής 3 €.

Πότε θα γίνει η αποστολή της παραγγελίας μου;

Αποστολές γίνονται από το τμήμα διαχείρισης αποστολών του freshspicyunderwear.com, μόνο τις καθημερινές ημέρες (Δευτέρα έως και Παρασκευή).

Όταν η παραγγελία σου ολοκληρωθεί , οποιασδήποτε εργάσιμης ημέρας, θα αποσταλεί την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Με ποια εταιρεία θα γίνει η μεταφορά;

Όλες οι παραγγελίες μεταφέρονται από την εταιρεία μας στην διεύθυνσή σου με την εταιρεία BIZ COURIER ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ή μέσω ELTA COURIER.

Δεν θέλω να γίνει παράδοση της αποστολής στην διεύθυνση μου. Μπορώ να την παραλάβω εγώ από κάπου αλλού;

Και βέβαια, μπορείς να την παραλάβεις από το πλησιέστερο σε εσένα, συνεργαζόμενο κατάστημα, της BIZ COURIER. Για να γίνει αυτό, βέβαια, θα πρέπει να μας το αναφέρεις κατά την διάρκεια λήψης της παραγγελίας σου.

Σε πόσες μέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Όταν ολοκληρώσεις την παραγγελία σου στο ηλεκτρονικό κατάστημα,  εφόσον τα ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ είναι ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, θα χρειαστούν, 1-3 εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα.

Προσοχή: Αν η παραγγελία σου στο ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνει και ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ και προϊόντα με ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ, τότε η παραγγελία σου θα παραδοθεί σε 7 ημέρες από τη στιγμή της επεξεργασίας της.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, αργίες, εορτές, εκτελωνισμούς κτλ.

Μπορώ να επικοινωνήσω να ενημερωθώ σε ποιό στάδιο βρίσκεται η παραγγελία μου;

Βέβαια. Μπορείτε  να απευθύνετε τις ερωτήσεις σας, τις ώρες και ημέρες λειτουργίας του καταστήματος, που αναφέρονται στο υποσέλιδο της ιστοσελίδας, με τους παρακάτω τρόπους:

– μέσω Chat στο Inbox της σελίδας μας στο Facebook @freshspicyunderwear
– μέσω του email customer@freshspicyunderwear.com
– μέσω τηλεφώνου στο +30. 698 31 99 249 ή 215 5500 123